Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Aperitif

hu

Hasznos infók

A Kodály Aperitif akadálymentes és barátságos rendezvény, amely napközben szabadon és díjmentesen látogatható.

Az esti előadások előtt 2 órával a Balokány-ligetben lévő családi programok kivételével a teljes rendezvényhelyszín kiürítésre és lezárásra kerül. Az esti programokra a kezdési időpont előtt egy órával a bérletek és jegyek felmutatásával lehet belépni.

 

A Kodály Aperitif programsorozatot az augusztus 20-i ünnep köré szervezték a rendezők, a hosszú hétvégéhez kapcsolódóan, hagyományteremtő céllal. A szervezők eredeti szándéka szerint minden évben ezen emblematikus ünnepünk a rendezvény középpontja. A megelőző napokban már lehetősége van a családoknak bekapcsolódni a kulturális programokba, a hétvége pedig igazi közös nyárbúcsúztató lehet. A Magyar Kormány hatályos 457/2021. (VIII. 3.) rendelete értelmében az államalapítás emlékünnepe keretében megrendezésre kerülő 5 napos rendezvény programjai korlátozás nélkül látogathatóak.

 

kodaly-kp-este

 

Akadálymentes belépés

 

Mozgássérült vendégeink számára kijelölt helyet és díjmentes belépést biztosítunk! Kérjük, belépési szándékot kérjük előre jelezni a Kodály Központ jegypénztárában személyesen vagy a 72/500-300-as telefonszámon.

 

 

megkozelites

 

Megközelítés és parkolás

 

Az esti rendezvényekre a belépés a Kodály Központ PENNY áruház felőli oldalán lesz.

Díjmentes parkolási lehetőségek autóval:

 

  • Kodály Központ déli parkoló (korlátozott számban)
  • Tudásközpont parkoló
  • A Zsolnay Negyed parkolóháza

 

Kerékpáros parkolás:

 

  • Tudásközpont északi bejárat előtti biciklitároló
  • UNIV Kollégium bicikli tároló

 

 

Gyalogosan a belváros felől a Király utca – Búza tér – 48-as tér – Tudásközpont – Kodály Központ sétaútvonal javasolt, a nyugati városrész felől a Balokány-ligeten át érhető el a helyszín.

A Gasztro-udvar a Kodály Központ északi (főbejárat előtti) parkolójában lesz, ezért ez a parkoló az öt nap alatt nem használható. 

 

IMG_3811

 

web 

Gyerekeket is várunk

 

A kifejezetten a családok számára szóló programok a Balokány-ligetben vannak. Az esti előadásra érkező gyerekes családok az izgő-mozgó 6 éves kornál fiatalabb gyerekeknek Sétálójegyet tudnak venni. A 6 éves kor felett szívesen elüldögélő gyerekeknek a Pokrócos jegyet ajánljuk, illetve 18 év alatti gyerekeknek az Ülő helyekre féláras kedvezményt adunk.

 

A kutyusok is szeretik a zenét

 

A rendezvény területére kutyusokat Sétálójeggyel tudjuk beengedni, kizárólag pórázon és a kulturált kutyatartási szokások (pl. kutyapiszok felszedése) betartásával.

 

2021_05_09_Pannon_Filharmonikusok-181

 

Étel- és italfogyasztás

 

A Balokány-ligetben lévő családi programokon szabad saját ételt és italt fogyasztani. Mivel az esti előadások idején a Gasztro-udvarban étel és ital is vásárolható, kizárólag saját kulacsban ivóvizet lehet behozni.

 

Mosdóhasználat

 

A rendezvény idején a Kodály Központ egész nap nyitva van, az előcsarnokban lévő férfi és női mosdó használható. A jegypénztár nyitva lesz, és a látogatók számára a nagyterem is megtekinthető. Rossz idő esetén a ruhatár is működik, jó idő esetén zárva van.

 

Rossz idő esetén

 

Rossz idő esetén a napközbeni programok elmaradnak, az esti programok a Kodály Központ nagytermében lesznek megtartva. Kérjük, hogy mielőtt elindulsz, itt a honlapon vagy a facebookon/instán tájékozódj róla, hogy szabadtéren vagy esőhelyszínen lesz-e az előadás.

 

IMG_7974

 

A rendezvénnyel kapcsolatos szabályok

 

A Kodály Aperitif rendezvénysorozat alatt a Pannon Filharmonikusok és a Zsolnay Örökségkezelő NKft. hatályban lévő ASZF- e érvényes, ez a szervezők honlapján megtalálható.

A jegy- és bérletvásárlással elfogadod, hogy betartod Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

 

Fontos tudnod!

 

A Balokány-liget mellett lehet, hogy lesznek este szúnyogok, és hűvös is lehet miután lement a nap.

A karszalaggal a kezeden szabadon mozoghatsz ki- és be a rendezvényről, de kérjük, hogy a nézőtéren a saját szektorodban legyél.

A helyszínen lesz orvosi ügyelet, ha esetleg szükséged lenne segítségre.

 

Támogatóink