Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kodály Aperitif

hu

Last minute! A Kodály Aperitif esti koncertjeire 50%-os áron igényelhetnek jegyet. Az igénylés menete: koncertek előtt 48 órával, a Kodály Központ és a Zsolnay Negyed jegypénztáraiban kérjék az 50%-os kedvezményt. A kedvezmény a 08.22-én 20:00-kor kezdődő Filmzenei csemegék című koncertre nem vonatkozik!

 

A Kodály Aperitif programsorozatot az augusztus 20-i ünnep köré szervezték a rendezők, a hosszú hétvégéhez kapcsolódóan, hagyományteremtő céllal. A szervezők eredeti szándéka szerint minden évben ezen emblematikus ünnepünk a rendezvény középpontja. A megelőző napokban már lehetősége van a családoknak bekapcsolódni a kulturális programokba, a hétvége pedig igazi közös nyárbúcsúztató lehet. A Magyar Kormány hatályos 457/2021. (VIII. 3.) rendelete értelmében az államalapítás emlékünnepe keretében megrendezésre kerülő 5 napos rendezvény programjai korlátozás nélkül látogathatóak.

  • Válassz kategóriákat!

  • Válassz napokat!

A zene zamata: hangpárlat

Frissítő kortyok

Gasztro koktél

Programok

Archív programok